Diensten

De diensten van Level Up

Business Intelligence

Een bedrijf besturen is een kwestie van visie, durf, de juiste beslissing op het juiste moment en een beetje geluk. Managementgoeroes kunnen u dit vertellen. Minder populair is de boodschap dat ondernemen ook gewoon heel hard werken is. Want hoe vindt u het juiste moment voor die juiste beslissing? Hoe dwingt u het geluk af? Hoe ontwikkelt u dan die visie? Hoe calculeert u het risico?

Projectmanagement

Mag het een ‘onsje’ meer zijn. Organisaties en bedrijven die up and running zijn, ontwikkelen met enige regelmaat ideeën en wensen die uitmonden in stevige plannen. Plannen die uiteindelijk leiden tot projecten inclusief het opzetten van een projectteam, projectcoördinatie en projectmanagement. In de praktijk wordt, als het om meerdere samenhangende projecten gaat, hiervoor ook wel het woord programmamanagement gebruikt.

Softwareontwikkeling & Infrastructuur

Softwareontwikkeling wordt bij Level Up gezien als al datgene dat in technische zin nodig is om te komen tot een werkend systeem, dat nu en in de toekomst betrouwbare en onderhoudbare informatievoorziening oplevert. De diensten, producten en samengestelde oplossingen die wij leveren op het gebied van softwareontwikkeling vallen uiteen in applicatiearchitectuur, systeemontwikkeling en technische infrastructuur.

Interim Management

Zij moeten immers de dagelijkse activiteiten laten doorlopen terwijl de organisatie aan het veranderen is.